torsdag 10 december 2009

Aniston och Sandler i ny komedi




Jennifer Aniston och Adam Sandler är aktuella för huvudrollerna i filmen "Pretend wife", en ny romantisk komedi. Skådespelarduon just nu ligger i förhandlingar med filmbolaget. (TT)



Jennifer Aniston och Adam Sandler är aktuella för huvudrollerna i filmen "Pretend wife", en ny romantisk komedi.

Skådespelarduon just nu ligger i förhandlingar med filmbolaget, skriver Hollywood Reporter.

Manuskriptet är än så länge en väl bevarad hemlighet, men Hollywood Reporter kan i alla fall avslöja att det handlar om ett bröllop.

Inspelningarna beräknas börja tidigt nästa år, och premiären blir i februari 2011.

2 kommentarer:

  1. Hmm ska jeg kommentere här tro for att du ska se hvor jeg skriver,leste det du skrev hä rom dagen men så ringte tlf.

    det du skriver är inget nytt för att säga det själv.Hon får tycke och tro vad hon vill,vet att min man älskar alla barnen lika mycket och det vet dom.Han är inte som henne som öppenlyst har berättad att hon föredrar N

    Jodå alla som kommenterar på min blogg är väl jag själv om hon får välja..trött att hon inte har något nytt att komma med..less..dax att hon konsar på kidsen och allt rundt henne och inte på mig..hur svårt ska det va..synd om henne..mår skit av att hata andra så mycket:(:(

    Tralla la jag är ihvertfall super happy och tackar så mycket för alla lyckönskningar..du är för go,blir kanon

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Jeg har kanskje sagt det tidligere.Bra du distanserer deg fra den kjerringen.Hun har vært sykt stygg mot deg og andre ,men mest av alt kanskje mot seg selv.Lurer på hvordan hun kan leve med alle løgnene ovenfor seg selv,adre og ikke minst ovenfor barna.
    Digger det rått at du har klart alt så bra.Sjukt gøy å se deg i tidningen ihvertfall.Forstår godt at du holder litt igjen med informasjon.Vil vel ikke at den ugla skal få greie på for mye.Hva med barna vet de?

    SvaraRadera