onsdag 23 september 2009

Sugababes i kaos







Det råder kaos i Sugababes. Tjejbandet befinner sig för närvarande i Los Angeles och fångades på bild i går på inspelningen av deras nya musikvideo.

Koreografin, höftvickningarna och de sexiga kläderna är som synes samma som tidigare, men tjejerna i trion byts ut på löpande band. I måndags bekräftades det att den sista originalmedlemmen, Keisha Buchanan, lämnar gruppen. Hon ersätts av Jade Ewen som har kastats rakt in i hetluften på videoinspelningen.

Jade, som representerade Storbritannien i Eurovision song contest tidigare i år, har nämnts som en tänkbar bandmedlem under de senaste veckorna – men då som ersättare till Amelle Berrabah, som enligt uppgift ville lämna Sugababes på grund av interna stridigheter.

Amelle, som kom in som ersättare för Mutya Buena 2005, är dock fortfarande kvar. Likaså Heidi Range, som ersatte originalmedlemmen Siobhan Donaghy 2001. Efter sitt avhopp skyllde Siobhan på Keisha Buchanan och beskrev henne som en mobbare.

Som grädde på moset kommenterar Mutya Buena den nya konstellationen på sin Twitter och går till angrepp mot Heidi Range.

— Jag säger det här offentligt. Heidi borde skämmas som inte gör Keisha sällskap därifrån. Men jag kan inte påstå att jag är förvånad, skriver hon.

Mutya beskriver vidare hur allting började, när hon, Keisha och Siobhan först grundade Sugababes, vid blott 13 års ålder.

— Det började så oskuldsfullt. Vi hade kärlek till musiken och en dröm. Och se nu vad det har förvandlats till. RIP.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar