onsdag 23 september 2009

Spice girls planerar för ny återförening







Det är inte helt omöjligt att Spice girls satsar på en andra återförening. Enligt Geri Halliwell har tjejerna i den före detta gruppen snackat om att börja arbeta tillsammans igen.

— Vi är vänner först och främst. Vi började så, med den starka vänskapen, och allt som händer utöver det är en bonus, sa Geri när hon nyligen gästade ”This Morning”.

Häromveckan åt Ginger spice middag med Melanie Brown, Melanie Chisholm och Emma Bunton och då diskuterade de bland annat huruvida en andra comeback skulle kunna vara möjlig.

— Vi pratar alltid om kreativa planer och möjligheter, absolut. Och ja, vi pratade om det förra veckan.

— Just nu samlar vi information och funderar på olika möjligheter… Men när man håller på och utvecklar en plan delar man inte med sig av den med resten av världen innan det är klart. Om allting går igenom är jag den förste att berätta det för er, sa hon.

Den enda som inte kunde vara med på planeringsmiddagen var Victoria Beckham som hade andra åtaganden då. Geri försökte dock få henne att känna sig delaktig ändå genom att skicka meddelanden till henne.

— När vi träffas och någon fattas sms:ar jag alltid den personen eftersom jag tycker synd om den som inte är där. Vi saknade henne, men det är alltid väldigt roligt när vi ses.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar