tisdag 29 september 2009

Beyoncé förödmjukade Lindsay








Det var drama bakom kulisserna på konserten F1 rocks i Singapore i lördags, när både Lindsay Lohan, 23, och Beyoncé Knowles, 28, gjorde anspråk på den största artistlogen.

Beyoncé hade krävt att omklädningsrummet skulle målas i vitt och möbleras i lokal design. Samtidigt krävde hon ett minigym, bantningsdrycker samt champagne och vodka till sitt entourage.

Men när Lindsay som var värdinna för konserten, tidigare under veckan anlände till Singapore, lade hon vantarna på den eftertraktade logen.

Enligt Daily mail var Lindsay nöjd och glad ända tills Beyoncé anlände med sitt sällskap på 70 personer i lördags. Vid ankomsten beordrade hennes säkerhetspersonal Lindsay att omedelbart överlämna logen.

— Jag har varit lite deppig. Det var en konstig kväll. Alla var väldigt aggressiva mot mig. Det gillade jag inte alls, säger Lindsay om incidenten till Daily mail.

Under själva konserten fortsatte dramat. På scenen var Beyoncé omgiven av inte mindre än 12 vindmaskiner. Syftet var att hålla stjärnan sval, men de kraftiga vindarna resulterade i att ett av hennes diamantörhängen, värderat till 1,8 miljoner kronor, blåste av och försvann utan spår.


Starlounge
FOTO ALL OVER PRESS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar