onsdag 9 december 2009

"Skynda er, mamma har kollapsat"





Det verkar som att den senaste tidens skriverier blivit för mycket även för Tiger Woods och Elin Nordegrens anhöriga. Under gårdagen fördes svenskans mamma Barbro Holmberg till sjukhus i ambulans efter att ha kollapsat i parets hem i Florida.

Som Starlounge tidigare rapporterat bekräftades det under tisdagskvällen att den blonda medelålderskvinna som fördes till Health central hospital var Elins mamma. Hon hade enligt uppgift klagat på magsmärtor och därför ringt larmcentralen.

Enligt Tmz handlade det dock inte om ont i magen. Efter att ha hört Barbro falla ihop på badrumsgolvet var det en skräckslagen Elin som i panik knappade in 911.

— Åh gud, skynda er, min mamma har just kollapsat, säger Elin i det inspelade samtalet som ligger uppe på nyhetssajten.

På bandet hörs att larmoperatören försöker lugna ner Elin för att ta reda på vad som hänt. Elin går sedan iväg för att kontrollera att Barbro andas och kommer tillbaka till luren med ett lättande besked.

— Hon mår bra.

— Hon säger att hon kollapsade och svimmade.

— Hur vet du det?

— Jag hörde att hon föll och då sprang jag in dit och försökte få upp henne, säger Elin.

Efter en rad frågor om Barbros tillstånd, ålder och tidigare eventuella hjärtproblem lugnar Elin ner sig.

— Jag är ledsen, jag blev så rädd. Det är inte brådskande längre.

I samtalet hörs att larmoperatören ändå bestämmer sig för att skicka ut en ambulans för att försäkra sig om Barbros tillstånd. Klockan 02.36 lokal tid anlände sedan sjukvårdare till platsen och förde Elins mamma till sjukhus.

Enligt nyhetsbyrån Wenn har dock Barbro redan fått åka hem igen. Klockan ett på dagen skrevs hon ut efter att ha ”känt sig mycket bättre” och vilar nu upp sig i sin svärsons hem.



FOTO STELLA PICTURES, ALL OVER PRESS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar