söndag 6 september 2009

Oprah och Chris grälar om Rihanna



Chris Brown, 20, rasar mot Oprah Winfrey, 55, och tycker att hennes uttalanden efter natten den 8 februari då han misshandlade sin dåvarande flickvän Rihanna, 21, var ”som att få en örfil”. Talkshowdrottningen kontrar med att konstatera att Chris behöver hjälp för att bli kvitt sina problem.

När intresset för fallet med misshandeln var som störst tillägnade Oprah ett helt program åt Rihanna och andra kvinnor som lever i destruktiva förhållanden med våldsamma män.

Hon proklamerade bland annat att ”kärlek ska inte göra ont” och antydde att Rihanna borde göra slut med Chris eftersom våldsmän ”alltid slår igen”.

När Chris intervju med CNN-ankaret Larry King sändes i onsdags berättade han att kände sig besviken efter Oprahs uttalanden.

— Jag hyllar Oprah för att hon säger att ”det här är ett problem”, men det var som en örfil i mitt ansikte. Jag har ställt upp för henne och åkte till Afrika för att uppträda på hennes skola. Hon borde ha varit mer hjälpsam och sagt att ”okej, jag ska hjälpa dem båda”.

Oprah skakar dock av sig kritiken och kontrar i ett uttalande via sin talesperson:

— Oprah är mycket tacksam över att Chris Brown uppträdde på hennes skola, men hon ser med väldigt stort allvar på våld i hemmet. Hon hoppas att han får den hjälp som han behöver.

Kilde:Starlounge.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar